Tidigare Liv Regression

En spännande resa i tid och rum där du upplever delar av tidigare liv. Du kanske bär med dig minnen från ett tidigare liv som påverkar dig här och nu? Genom denna regression kan du även släppa taget om tidigare erfarenheter som påverkar dig negativt i det här livet.  Denna väg till befriande självinsikt kan ge många erfarenheter.

Under djupavslappning(hypnos)leds du tillbaka i tiden för att frilägga minnen, tankar, bilder eller känslor från ett tidigare liv.
Oavsett om man tror på andlighet och reinkarnation eller inte så får man upplevelser. Dessa upplevelser är i likhet med nattliga drömmar hämtade från det undermedvetna. Man löser upp spänningar och blockeringar som idag kan gestalta sig som fysiska sjukdomar eller andra problem. Genom att känna känslan fullt ut och genomleva den, helas själen och smärtan i kroppen kan frigöras. Du kan tex. under en eller flera regressioner bli medveten om och följa ett speciellt mönster du har haft med dig under ett eller flera liv och som nu hindrar eller eller påverkar dig på ett negativt sätt. Möjligheter att läka blockeringar som är som oläkta sår från tidigare liv.